Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Abekejser

  Abekejser

  Bliv fan ?

  Jon Døssing Bendixen: keyboards
  Jeppe Lavsen: guitar
  Adrian Christensen: bas
  Frederik Bülow: trommer
  Rasmus Fisker: drum machine
   
  Ord er overflødige, når Abekejser byder indenfor i et unikt univers, hvor der er plads til både at danse og drømme sig væk. Her er et nyt solidt og kriblende opfindsomt femkløver fra toppen af det pulserende århusianske musikmiljø, der sammen har skabt en instrumental port til en fremmed verden fyldt med beatbaseret jazztronica.

  Selvom hovedparten af musikerne har en baggrund i jazz og worldmusic, er kontrabassen for længst smidt på bålet sammen med de lukkede skabeloner. I stedet bygger gruppen sin lyd på en bund af stærke beats fra en kombination af elektronisk drum machine og akustisk trommesæt. Ovenpå ligger et stort farverigt tæppe, hvor knitrende synthesizers og effektmættede guitarer står i kø for at levere episke harmonier og fængende melodier, der brænder sig fast. Inspirationerne trækker tråde til bands som Jaga Jazzist, Snarky Puppy og Weather Report, men Abekejser er alligevel helt sin egen.

  En ny dansk lyd der er svær at sætte i bås, for ingen musikalske dogmer er sikre, i det øjeblik drengene først går på scenen.

  Billetter