Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Status på Covid-19-ramte arrangementer. Allan Olsen

  Allan Olsen

  Bliv fan ?

  35 år på landevejen har finpudset Allan Olsen’s kald og beskæftigelse – at være alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum. - Som en rigtig solist optræder han med få og enkle virkemidler. Ifølge Olsen selv er det nu ikke fordi, meget er forandret, siden starten, midt i 70’erne, på de små værtshuse og spillesteder: Det er dér man lærer alt, man har brug for på en scene... Det er lidt som når man vil klø et næsehorn – det er bedst at nærme sig, når bæstet er mæt…

  Når man så senere står foran 800 dedikerede fans i en koncertsal, er grundvilkårene såmænd de samme – næsehornet er bare en del venligere….

  I 2013 udkom Allan Olsen’s seneste studie-udspil, JØWT. Pladen var med sine stærkt lokalt forankrede sange tænkt som en niche-udgivelse, men blev på alle måder dette og så meget andet. JØWT fik ene 5 og 6-stjernede anmeldelser i landets presse. JØWT, der pt. har høstet både guld, og platin, vendte op og ned på megen selvforståelse, i den danske musik-industri. I slutningen af 2015 debuterede Olsen som forfatter med første bind af erindringsbogen, Tilfældigt Strejfet. Bogen er en hæsblæsende karusseltur gennem Allan Olsens opvækst I små kår, ungdomsoprør og hans spæde start som sangskriver. Tilfældigt Strejfet fik ved udgivelsen en varm modtagelse i pressen, og var fra starten en bestseller.

  I 2016 har Olsen nået at afholde en lang forårsturné samt en omfattende Danmarksturne med band i løbet af efteråret. Igen med flotte anmeldelser og udsolgte huse…

  Allan Olsen’s live-repertoire spænder over hele hans brede sang-katalog, der gør brug af alskens genrer, fra rock, punk til folk, rap, og a capella, Ingen danske sangskrivere nyder større respekt og anerkendelse, end Allan Olsen. Efter 19 plade-udgivelser og tusindvis af koncerter, er Allan Olsen altid garant for et sjældent højt niveau, ved sine optrædender.

  Billetter

  tor 25 mar 2021 20:00

  Nyborg Gymnasium, Nyborg

  Allan Olsen - Solo

  Køb billet

  fre 09 apr 2021 20:00

  Nordsøen Oceanarium, Hirtshals

  ALLAN OLSEN

  Køb billet