Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Alsang med Fynske kor

  Alsang med Fynske kor

  Bliv fan ?

  Foreningen Carl Nielsen Dage inviterer, i anledning af 100 året for Højskolesangbogens Melodibog, til fælles korkoncert lørdag den 3. september kl. 16-18 på Bramstrup.

  I anledning af 100 året for Højskolesangbogens Melodibog og dannelsen af Foreningen Carl Nielsen Dage åbner Bramstrup op for en hyggelig dag med fællessang og korkoncert.
  Alle fynske kor er inviteret med til at skabe en fælles korkoncert på den åbne scene i Poetens Have på Bramstrup, 3 km. syd for Odense. Dagens arrangement er tænkt som en uformel sammenkomst for kor og musik-glade publikummer.
  Til dagen samles et sanghæfte med hovedvægt på folkesangens fire store komponister, Nielsen, Laub, Aagaard og Ring, som deles ud til kor og publikum.

  Scenen er åben og der bydes op til både at lytte, synge med og ønske sange til arrangementet. Koncerterne suppleres af klaver og en vært, som styrer eftermiddagens fællessang. I løbet af timerne vil der være enkelte oplæg og mindre pauser.

  Efter korkoncerten er man velkommen til at nyde medbragt mad og drikke og blive til fællesspisning på området. Der vil være opstillet borde og bænke og adgang til toilet.

  Dagens program er som følger:
  Kl. 15.30-16: Ankomst til Bramstrup
  Kl. 16.00 – 18.00: Korkoncert i Poetens Have
  Kl. 18.00 – 19.00: Fællesspisning med medbragt mad og drikke på området.

  Fra kl. 19 samme aften afvikles af Høstkoncert med Helene Blum & Harald Haugaard Band m.fl. hos Bramstrup. Billetter sælges særskilt.

  Alle er velkommen

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Alsang med Fynske kor billetter på sale i øjeblikket.