Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Anders Boisen Tinyhouses

  Anders Boisen Tinyhouses

  Bliv fan ?

  Online sessioner om bygning af tinyhouses.

   

  Kan man bo i et selvbygget hjem på 14m2?

  Ja, det kan man - i hvert fald hvis man spørger forfatter og foredragsholder, Anders Boisen. Han gør det nemlig selv og er dermed en ambassadør for den såkaldte tinyhouse-bevægelse, som er ved at vinde frem i Danmark.

  I dette foredrag fortæller Anders om, hvorfor og hvordan han har valgt at bygge og bo bæredygtigt i en mobil bolig bygget på en gammel bådtrailer. Han fortæller bl.a. om:

  - Bæredygtige byggematerialer, indretning, og hvordan man kan leve "off grid", dvs. gøre boligen selvforsynende med bl.a. strøm og vand.

  - Personlige fejltagelser og læringer i processen, samt indblik i hans livsstil i et hjem på hjul.

  - Hvad der lige nu sker ude i de danske kommuner, hvor tinyhouse-dagsordenen er ved at komme på dagsordenen i stadig flere byråd.

  Om Anders Boisen

  Udover selv at have bygget et tinyhouse har Anders Boisen arbejdet med bæredygtig omstilling, hverdagsaktivisme og byudvikling i en årrække. I bogen De Uformelle Byskabere (2019) beskriver han, hvordan borgere kan omdanne byrum til laboratorier for grøn omstilling og en ny, bæredygtig velfærdsøkonomi. Anders har tidligere arbejdet med borgerinddragelse og byudvikling i Aarhus i fem år, hvilket giver ham en indsigt i den politiske og embedsmæssige virkelighed, som tinyhouse-bevægelsen står over for. I dag er Anders forfatter og foredragsholder og i øvrigt en hyppig klummeskribent om bæredygtighed i Stiften.

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Anders Boisen Tinyhouses billetter på sale i øjeblikket.