Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Status på Covid-19-ramte arrangementer. Arkitekturvandring – se Aalborg Havnefront i fugleperspektiv

  Arkitekturvandring – se Aalborg Havnefront i fugleperspektiv

  Bliv fan ?

  Aalborg Havn er i rivende udvikling, og nu kan du komme med Utzon Center på en arkitekturvandring og få nye perspektiver på og viden om arkitekturen på havnen.

  Gåturen tager jer med gennem det rekreative byrum + havnebadet Jomfru Ane Parken og videre gennem Henning Larsen Architects Create City Campus, der dagligt rummer 1500 studerende og 140 forskere. På toppen af Aalborg i Himmerlands ungdomsboliger kommer I til at opleve en fantastisk udsigt over fjord og by. Her har man et overblik over hele havneområdet, der fortsat er under udvikling.

  Turen bringer jer videre til Musikkens Hus, tegnet af arkitektfirmaet COOP HIMMELB(L)AU, og dernæst Nordkraft, et tidligere elkraftværk omdannet til kultur- og fritidscentrum. Turen slutter i Karolinelund, der er under udvikling, og hvor man møder initiativer som Aalborg Byhaver og Platform 4, som er et non-profit brugerdrevet mødested.

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Arkitekturvandring – se Aalborg Havnefront i fugleperspektiv billetter på sale i øjeblikket.