Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Bag om Formel 1 og Top Gear med Jesper Carlsen

  Bag om Formel 1 og Top Gear med Jesper Carlsen

  Bliv fan ?

  Jesper Carlsen, tidligere racerkører fra Varde, har formået at gøre sin hobby til sin levevej, og er nu en del af den eksklusive og sublime Formel 1 verden.

  Han har selv kørt VM for sportsvogne, Formel 3 og i 2002 havde han en en test linet op i Formel 1 for BAR Honda. Det blev dog aldrig til mere, men trods det arbejder han den dag i dag i inderkredsen af Formel 1.

  Jesper fortæller om sin tid som racerkører men giver også et indblik i Formel 1. Jesper er nemlig i dag Relation Manager for Kevin Magnussen og HAAS F1 Teamet og er med til alle Formel 1 løb i hele verden, hvor han har med sponsorer og andre gæster at gøre. At være sammen med alle de kendte teams og kørere i Formel 1 Pitten/Paddock, er dermed en del af Jespers hverdag.

  I foråret 2020 vises en dansk version af Top Gear på Kanal 5. I den forbindelse er Jesper udvalgt som én af de tre værter. Sammen med skuespiller Dar Salim og TV-vært Felix Smith tester de tre værter forskellige biler og kommer ud i situationer, der er svære at forestille sig – præcis som vi kender det fra den engelske udgave.

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Bag om Formel 1 og Top Gear med Jesper Carlsen billetter på sale i øjeblikket.