Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Baskery på Olferts

  Baskery på Olferts

  Bliv fan ?

  Tre svenske søstre slår sig løs på Olferts skrå brædder med inspiration i rootsmusik og americana. De spiller på traditionerne i blues, bluegrass, country og folk, blander det og tilsætter impulser fra både rock og punk, så numrene får et drive.
  De tre søstre elsker at bryde reglerne for den traditionelle musik og angribe den på alternativ vis og vende det hele på hovedet. Deres udtryk rummer input baseret på alt fra punkmusikkens umiddelbarhed til det mere underspillede singer/songwriter.
  Baskery er lig med de tre søstre Greta Bondesson (banjitar, trommer og vokal), Stella Bondesson (kontrabas og vokal) og Sunniva Bondesson (guitar og vokal). Omkring deres sene teenageår slog de sig sammen med deres far, der i årtier havde haft blues og country som sin levevej. De døbte bandet Slaptones og udgav efterfølgende to album på EMI Sweden.
  Senere skabte de så Baskery, der debuterede i 2008 med albummet Fall Among Thieves. Siden er det blevet til tre album mere for trioen, hvor sidste nye, Coyote & Sirens, er fra 2018. Det er alle album, der har resulteret i masser af opmærksomhed og fine anmeldelser.
  I begyndelsen af 2014 begyndte bandet at arbejde med Kobalt Music Publishing, hvilket førte til samarbejde med højtprofilerede sangskrivere som Billy Steinberg (Madonna, Bangles, Cyndi Lauper), Joe Henry (John Denver) og Jimmy Harry (Madonna, Pink, Kelly Clarkson, Britney Spears) og Lincoln Parish (Cage the Elephant).
  Baskery, der har spillet over hele verden og været på programmet på en lang række festivaler, var i 2015 på tour i Europa og Nordamerika med Robbie Williams.
  Kom og få en dejlig musikoplevelse i Olferts hyggelige rammer med billig økologisk bar og god stemning. Madbilletter kan tilkøbes for 100 kr. Døren åbnes kl. 18.00. Maden serveres kl. 19.00. Vi ses på Olferts!

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Baskery på Olferts billetter på sale i øjeblikket.