Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Bigband 1748

  Bigband 1748

  Bliv fan ?

  I samarbejde med DJF (Dansk JazzmusikerForening) og Anders Mogensen, (kordinator på rytmisk afd. Syddansk Musikkonservatorium), er det lykkedes at få den svenske komponist og trompetist Ann-Sofi Söderqvist til Danmark til november.
  Hun er i DK for bl.a. at give masterclases på konservatoriet, og i den forbindelse har Bigband 1748 har været specielt heldige, at få lov til at spille 2 koncerter med hendes musik, og med hende som dirigent.
  Ann-Sofi´s kompositioner arbejder bredt inden for jazzen, og et af hendes “varemærker” er at arbejde med vokalen i musikken.
  Der er overvejende unge musikere i orkestret, og det er mit ønske med koncerterne, at nå ud til et ungt publikum, og at det vil være en oplevelse for eleverne på Ollerup.
  Ann-Sofi Söderqvist:
  Underviser på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm
  Er medlem af Musikaliska Akademien,
  Leder af ASJO der består af Sveriges absolut bedste musikere, og udelukkende spiller hendes musik.
  Er hædret og har fået et utal af priser i gennem de sidste mere end 25 år
  Se vedhæftede CV
  Bigband 1748
  Selvom Bigband 1748 er et af Odenses ældste bigbands, er det også det mest ungdommelige, og består af en blanding af konservatoriestuderende, mgk-elever og dygtige amatører fra bl.a. FLOW.
  Bigband 1748 har gennem tiden spillet med en række danske og udenlandske solister, og talrige odenseanske jazznavne har optrådt som solister med bigbandet igennem tiden, og en del har endda trådt deres jazzbarnesko her. Gennem tiden har bandet udviklet sig i en mere moderne retning, og spiller musik, der spænder over flere genrer inden for Jazzen.
  Orkestret er under daglig ledelse af Thomas Buchreitz, men til denne koncert, dirigeres bigbandet af Ann-Sofi Söderqvist.
  https://www.youtube.com/watch?v=zbdbUdGSGdY&t=2s 

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Bigband 1748 billetter på sale i øjeblikket.