Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Black Dog Howl

  Black Dog Howl

  Bliv fan ?

  Autumn Belles & Bourbon Souls er titlen på bluesduoen Black Dog Howl’s andet EP udspil. En titel som afslører at vi i duoens univers, fortsat bevæger os blandt eksistenser og skæbner som er rustet fast i de mere dunkle afkroge af tilværelsen. Afkroge, hvor der til lyden af minimalistisk mørkemandsblues, tigges om frelse på bunden af whiskyflasken i samme åndedrag, som der berettes om bibelsk hævngerrighed, fortabelse og brodermord.

  Foruden at indspille Autumn Belles & Bourbon Souls, har Black Dog Howl brugt en stor del af tiden siden The Baskerville Tapes, på landevejen i Danmark og Tyskland. Her har duoens turnevirksomhed budt på alt fra intense barkoncerter i Reeperbahn til Supportjobs for så forskellige større navne som Jes Holtsø & Morten Wittrock Band, amerikanske Goddamn Gallows og Sean Rowe, samt den Islandske ener Mugison. I grænselandet mellem jysk gotik og sydstaternes slumromantik har Autumn Belles & Bourbon Souls taget form ud fra duoens simple mantra: Så Live Som Muligt – Vi Ses Derude.                       

  Rent musikalsk er vi på Autumn Belles & Bourbon Souls stadig i selskab med Mazdak Khosravis og Signe Møller Rosendals henholdsvis mørke og lyse vokaler, som melodisk væver sig sammen over en minimalistisk bund af trommer og akustisk guitar. Men til forskel fra Duoens første EP, The Baskerville Tapes, tages der på Autumn Belles & Bourbon Souls i højere grad livtag med elementer fra de amerikanske Southern-Gothic og  Appalachian Folk traditioner - dog uden på nogen måde at sætte duoens skramlede bodegalyd over styr. 

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Black Dog Howl billetter på sale i øjeblikket.