Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Carsten Beck

  Carsten Beck

  Bliv fan ?

  Fremtidsforsker og foredragsholder. Få indblik i, hvordan fremtiden vil påvirke din virksomhed/organisation.

  Carsten Beck foredrag baserer sig på fremtidsforskning og medarbejderudvikling på forarbejde med den enkelte kunde, og de bliver derfor vinklet netop i forhold til de muligheder og udfordringer, som I står overfor. Samtidig er han en af instituttets mest benyttede foredragsholdere, da han formår at gøre materialet håndgribeligt, underholdende og tilgængeligt.

  Carsten Beck er en af Danmarks mest anvendte foredragsholdere, og som fremtidsforsker på Instituttet for Fremtidsforskning arbejder han med at analysere de trends, der er med til at forme vores fremtid. Han har holdt mere end 1000 foredrag i 25+ lande. Kodeordene for et Carsten Beck foredrag er: fremtidsrettet, anvendeligt, underholdende, involverende og tilgængeligt.

  Fremtiden rammer os alle sammen. Uanset om du kommer fra den private eller den offentlige sektor, så vil megatrends som digitalisering, demografisk udvikling, individualisering, nye værdier og holdninger samt økonomiske og politiske kræfter påvirke din fremtid. For mange organisationer føles det som om, at mængden af forandringer vokser og kommer til at betyde mere for vores fremtid. Ved et Carsten Beck foredrag hører du om den omverden og den fremtid, som kommer til at påvirke din virksomhed/organisation, og dermed vil foredraget altid tage udgangspunkt i de muligheder og udfordringer, som I står overfor.

  Detailhandel, kommuner, finansielle institutioner, industrivirksomheder, fødevareproducenter og foreninger benytter ofte Carsten Beck til at give sine bud på, hvilke trends og tendenser, der får betydning for fremtiden. Foredragene spænder fra key notes på internationale konferencer til workshop-forløb med mindre grupper. Alle Carsten Bech foredrag skræddersyes med udgangspunkt i dine konkrete ønsker og forventninger.

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Carsten Beck billetter på sale i øjeblikket.