Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Status på Covid-19-ramte arrangementer. Carsten Dahl Trinity

  Carsten Dahl Trinity

  Bliv fan ?

  Carsten Dahl: klaver
  Nils Bosse Davidsen: bas
  Stefan Pasborg: trommer
   
  Carsten Dahl behøver næppe nogen introduktion. Han er et sandt unikum på klaveret - en pianist i absolut verdensklasse. Men han er mere end det - nemlig en kunstner, som modigt tager livtag med eksistensens dybe spørgsmål. 

  Gennem sin musik formår Dahl både at afspejle himmelsk skønhed og sjælens angst og bæven. Dette sker i et tonesprog, der nok er dybt rodfæstet i en jazztradition, men som tillige byder på ekspressiv fri improvisation og elementer fra den klassiske musik. 

  Med sin nye trio Carsten Dahl Trinity har han samlet en enhed af gamle venner - to ypperlige musikere, der i den grad formår at give kapelmesteren kompetent med- og modspil. Dahl, Davidsen og Pasborg griber fat i essensen af samspil og improvisation gennem velkendte standards, som leder dem ind i en verden af fornyelse, hvor de svæver mellem rollerne som spillende komponister og komponerende musikere. Carsten Dahl har bl.a. udtrykt det således: Denne konstellation er min favorit. Den er som een stor kontemplativ kollektiv vejrtrækning,  hvor den horisontale og vertikale forståelse imellem os bliver eet samlet åndedrag.

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Carsten Dahl Trinity billetter på sale i øjeblikket.