Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Daniel Svensson Foredrag

  Daniel Svensson Foredrag

  Bliv fan ?

  Lørdag 9. oktober på Nordsøen Ocenarium kl. 13.00 kan man opleve et foredrag med Daniel Svensson med titlen: ”Mit livs kamp – på og udenfor banen”. Det arrangeres af Hirtshals Handel & Erhverv i forbindelse med Lyserød Lørdag og overskuddet går til Kræftens Bekæmpelse.

  Daniel Svensson stiller i sit foredrag skarpt på de ti problemfyldte måneder, hvor han frem til foråret 2013 fightede en intens kamp med lymfekræften – en kamp, som han endte med at gå så lykkeligt ud af, at han et halvt år senere kunne genoptage sin topkarriere hos Skjern Håndbold.
  I 2016 gentog historien sig og Daniel fik igen konstateret lymfekræft, som han efter endt behandlingsforløb igen overvandt.

  Den kendte håndboldspiller fortæller om den dag, da han under en træningstime i et fitnesscenter opdagede en bule på halsen, og om hvordan han et par uger senere måtte opgive at gennemføre intervaltræningen i sin daværende tyske klub.

  Undervejs sætter Daniel Svensson fokus på chokket, da lægens ord brat satte hans sportskarriere og liv på standby – på nedturen, der fulgte, på den svære tid under det uafklarede sygdoms- og behandlingsforløb, på håbet, tvivlen samt på øjeblikket, da han fik grønt lys til at begynde kampen tilbage.

  Den danske DM-sølvvinder, der ud over sit veloverståede sygdomsforløb også fortæller om sit lange liv i og omkring dansk tophåndbold.

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Daniel Svensson Foredrag billetter på sale i øjeblikket.