Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Status på Covid-19-ramte arrangementer. Danny Kool

  Danny Kool

  Bliv fan ?

  Daniel Sørensen er en tidligere dansk barne- og rapmusiker, som var kendt under kunstnernavnet Danny Kool. Han blev kendt i slutningen af 1990'erne da han optrådte med sine søstre Heidi og Saseline Sørensen, bedre kendt som popduoen S.O.A.P.. I 1998 udgav han singlen "Danny's Jul", som var en nyfortolkning af juleklassiskeren Peters Jul. I 1999 udgav han sit debutalbum, Danny, som solgte over 80.000 eksemplarer.Med udgivelsen af dette album blev han stort teenageidol.

  I 2000 blev efterfølgeren, Styrer verden, udgivet hvilket også blev det sidste album. I forhold til forgængeren havde Danny og sine musikalske og tekstlige bagmænd Q og Chief 1 bevæget sig over i en mere poppet bolgade, og på flere af albummets duetter medvirkede eksempelvis Rannva fra Creamy og pigerne fra duoen Bikini. Albummet endte med at sælge 40.000 eksemplarer.

  Danny Kool blev Danmarks kendt på rekord tid for sin unge alder, de flabede tekster og den nye lyd, og han nåede at spille et stort antal koncerter rundt om i Danmark, inden han i 2002 valgte at indstille karrieren helt.

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Danny Kool billetter på sale i øjeblikket.