Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Løvdal/Windfeld Quartet

  Giant Steps

  tor 05 dec 2019 20:00

  Kathrine Windfeld: klaver
  Jesper Løvdal: sax
  Matthias Petri: bas
  Daniel Sommer: trommer
   
  To jazzprofiler Jesper Løvdal og Kathrine Windfeld har samlet en kvartet, hvor begge musikeres kompositioner bliver udforsket med stor nysgerrighed og entusiasme. Lige fra det første møde har der været en speciel gejst og kemi mellem de to personligheder, der har en fælles forkærlighed for musikalske finurligheder, eventyrlyst og galskab samtidig med, at de stiller høje kunstneriske krav til materialet og udførelsen. 

  Parret har allieret sig med en stærk cocktail af yngre etablerede navne Matthias Petri og Daniel Sommer, som i disse år bliver bemærket i mange sammenhænge.

  Jesper Løvdal har gennem flere årtier sat sit umiskendelige præg på den danske jazzscene, men er ikke desto mindre konstant på jagt efter nye former og udtryk. I denne gruppe udfolder han et levende og farverigt spil med den storswingende og opfindsomme pianist Kathrine Windfeld, der har skabt sig et stort navn både i Danmark og i udlandet med sit big band. Når Windfeld så også denne aften skal møde fødebyen Svendborg, er der ganske sikkert ekstra brændstof i ovnen.
   

  Dette arrangement har fundet sted