Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Status på Covid-19-ramte arrangementer.

  Nordic Fiddlers Bloc

  Drauget - Aksen

  lør 17 okt 2020 20:00

  The Nordic Fiddlers Bloc består af nordmanden Olav Luksengård Mjelva, svenskeren Anders Hall og shetlænderen Kevin Henderson. Individuelt ses de som tre af de fineste unge violinister, på den internationale folk scene i øjeblikket, og de er yderst efterspurgt. Ikke mindst på grund af deres enestående samspil på scenen og deres smittende humor både overfor hinanden og overfor publikum.

  Den prisvindende Olav er også medlem af det roste band SVER og er kendt som én af Norges fineste violinister i spillemandstraditionen; Anders, ligeledes medlem af SVER bliver igen og igen nævnt som én af Sveriges førende violinister indenfor en række stilarter, og Kevin, én af Shetlands fineste violinister er medlem af bands som Boys of the Lough, Fiddlers’ Bid og Session A9.

  Norge, Sverige og Shetland har tre af de største violin og spillemandstraditioner i verden, med hundreder af års historiske forbindelser. ‘Nordic Fiddlers Bloc’ giver liv til disse historiske links og traditioner, og præsenterer dem i en ny og spændende ‘indpakning’ samtidig med at respekten for de oprindelige rødder tydeligt bevares.

  Ved sammenblandingen af de individuelle stilarter, lader de samtidig hver enkelt ‘ingrediens’ udfolde sig for derefter at blandes ind i en kombineret lyd, der er unik, meningsfyldt, intens og livsbekræftende.

  Deres selvbetitlede debut CD fik begejstrede anmeldelser fra både indland(e) og udland. Og med nr. 2 CD på vej i efteråret 2015 er der ingen tvivl om at karrieren for alvor tager fart.

  Dette arrangement har fundet sted

  Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse