Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  The Consolation | Raschs Pakhus

  Raschs Pakhuz

  lør 30 okt 2021 23:00

  Event & Booking Bornholm præsenterer​ her et fænomenalt spillende liveband i topklasse, som med nærvær, indlevelse og stærke sange formår at sætte gang i både hjerter, hjerner og danselystne kroppe.

  Bemærk at koncerten er i RASCHS PAKHUZ (ikke Villa Nova)

  THE CONSOLATION
  "Danmarks absolut bedste repræsentanter for country rock" (Ole Jacobsen, DR)
  "Velkomponeret, veludført dansk musik" (Alex Nyborg Madsen, DR)
  "Dødhamrende autentisk" (HQ Music)
  "Et født radioband" (GAFFA)
  "Bundsolid manifestation" (Musikblogger.dk)
  "Troværdigt, og rent ud sagt i en klasse, der kun kan betegnes som international" (Side 33)
  "Dejligt Astoria album!" (Jørgen de Mylius, DR)

  Citaterne her er blot en lille håndfuld af de mange roser, der er regnet ned over danske The Consolation over de seneste par år. Ikke mindst i kølvandet på to anmelderroste album, 'Heartland' (2018) og 'Astoria' (2020), der begge har været Ugens Album på DRs P5. Lytter man jævnligt til P5 vil man meget tænkeligt have hørt sange som 'Young Love', 'Stay', 'Headstones' eller 'Kelly Anne', som flittigt er blevet spillet af fx Alex Nyborg Madsen, Jørgen de Mylius, Ole Jacobsen m.fl.

  Bandets musik er blevet kaldt alt lige fra country rock til roots rock, fra americana til hjertelandsrock. The Consolation er da bestemt inspireret af den amerikanske tradition, og man vil høre elementer af country, bluegrass, blues og classic rock i mange af sangene. Bandet har inspirationskilder som spænder fra Johnny Cash, Waylon Jennings og Willie Nelson, over Neil Young, Bob Dylan og The Band, til ZZ Top, Eagles, Tom Petty og Bruce Springsteen. Men man vil også høre et melodisprog i The Consolations musik, som byder på stærkt iørefaldende elegance, og gør bandets udtryk helt unikt for den hjemlige scene.

  Udover sanger, guitarist og sangskriver Nis Gaarde består bandet af Jacob Svensson-Hahn på bas, Sven Busck Andersen på trommer, Vincent Daly på guitar og kor og Leif Bruun på pedal steel guitar. Bandet får endvidere opbakning af Emma Sommer på kor og percussion.

  Et fænomenalt spillende liveband i topklasse, som med nærvær, indlevelse og stærke sange formår at sætte gang i både hjerter, hjerner og danselystne kroppe.

  The Consolation har til daglig base i København, men har siden begyndelsen af karrieren spillet et væld af koncerter rundt i det meste af landet. Dog aldrig Bornholm! Koncerten i Raschs Pakhuz i Rønne d. 30. oktober 2021 er derfor noget helt særligt for bandet, som længe har haft øen højt på ønskelisten.

  Er du til solid, håndspillet "amerikanermusik", med elementer af roots, blues og country, og er du til elegant, iørefaldende sangskrivning og med masser af både originalitet og autenticitet, så er The Consolation et band, du bare ikke må snyde dig selv for.

  Dette arrangement har fundet sted

  Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse