Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  SABOTAGE fra Skårup-teater om modstandsbevægelsen!

  TEATER VITO glæder sig til at præsentere: - SABOTAGE fra Skårup – et teaterstykke om modstandsbevægelsen i Skårup , som du oplever gående og på cykel!

  En rejse tilbage i tiden med Skårup og omegn som kulisse:
  Forestil dig, at du bevæger dig rundt i Skårup gående og på cykel, og at du pludselig oplever, at du befinder dig midt i perioden 1943 til 1945, og historien om modstandsbevægelsen i Skårup åbner sig op og bliver levende! 
  På din vej rundt i Skårup og omegn vil du ved de autentiske locations se historien om modstandsbevægelsen i Skårup under 2. verdenskrig udspille sig lige foran dig.                                           
  Du vil få en oplevelse af, at du er vidne til historien om de lokale beboere i Skårup og de studerende fra Skårup Statsseminarie, der deltog i modstandskampen og satte deres liv på spil mod den tyske værnemagt i årene 1943 – 1945.
  Scenerne foregår på på de originale steder i Skårup og Omegne herunder på Gl. Klingstrup, hvor det skete i virkeligheden under krigen. Undervejs vil historen samle sig, og du vil til slut have et klart billede af, hvad der foregik i skårup under 2. Verdemskrig.

  Praktiske informationer:

  • Billetprisen inklusiv kaffe, te eller en vand samt kage.
  • En intim forestilling, hvor du kommer tæt på skuespillerne. Der sælges kun 40 billetter til hver forestilling.
  • Mødested: Du møder 10 min. før forestillingen med din cykel på parkeringspladsen ved Skårup Seminarium på Skårup Kirkebakke 4.
  • Bus til de ældste og de gangbesvære!       Der vil til hver forestilling være mulighed for, at 8 ældre personer, der ikke kan cykle, kan blive kørt i bus til de sidste 3 scener, hvor vi andre skal cykle! 
  • Parkeringspladser: Du kan finde parkeringspladser ved det gamle Skårup Seminarium, ved Skårup Skole, ved Skårup idræts og kulturcenter samt ved Brugsen i Skårup. Hilsen Teater VITO

  Dette arrangement har fundet sted

  Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse