Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Simone Tang

  Efter at have spillet på internationale festivaler som The Great Escape (UK), Trans Musicales (FR) og SPOT festival (DK), udgav Simone Tang i 2019 sin debutsingle "Shame", der nærmer sig en halv million streams.

  Du genkender hende måske som den kvindelige hovedrolle i Nils Malmros’ film Kærestesorger, eller senest fra Teaterkoncert C.V. Jørgensen, men Simone Tang er først og fremmest sanger, sangskriver og producer. I foråret skrev hun den smukke danske ballade "Hvad sku' vi gøre" som medvirkede i DR3-serien FAR, og har siden skrevet en håndfuld danske sange, inspireret af især Anne Linnet, som hun delte scene med sidste år.

  Simone Tang er en alsidig og legesyg kunstner, der på fineste vis balancerer alvor og humor og helt ubesværet og frit bevæger sig mellem Pop, R&B og Soul med en stor kærlighed for fyldigt kor.
  Til koncerten vil Tang – med sit velspillende band i ryggen – spille sine engelske og danske sange.
  "Udover at skrive sine sange selv, producerer Simone også selv sin musik. Hendes unikke lyd og udtryk har ikke nogen tvilling på den danske scene, og jeg glæder mig personligt til at se hvad Simone Tang mere har at byde på. Hun er for mig en af de up and coming danske artister med absolut størst internationalt potentiale." (Audiokompas) 
  Hør sangen og se den personlige video til Simone’s debutsingle “Shame” her: https://www.youtube.com/watch?v=F6WY6o1pV8Q


   

  Dette arrangement har fundet sted

  Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse