Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Ganger

  Ganger

  Bliv fan ?

  Fredag d. 2. oktober 2020 udkommer Gangers andet album, ‘Tro’ digitalt og på vinyl. Albummet er anden del af bandets Mørktropisk-trilogi og det udgives på Yachtvej.


  ‘Tro’ lander altså næsten præcis et år efter debutalbummet, ‘Mørk’, der med de to P3-hits ‘Olympisk’ og ‘Bye Bye’, femstjernede anmeldelser og seks Steppeulven-nomineringer (to vundet), for alvor sparkede døren ind til danskernes bevidsthed.
  Bandet og co-producer Niels Christian Sommer drog i Januar 2020 til Kreta for at påbegynde arbejdet på albummet, med hensigten om at sangskrivningsprocessen skulle åbnes mere op. Det var vigtigt for sangskriver Thomas Bach Skaarup at albummets tilblivelse skulle være en lysere og mindre ensom proces end ‘Mørk’:


  “Da albummet tematisk kredser om mine kvindelige relationer, havde jeg brug for at have Mille og Ninna tættere på i processen. Det er stadig mig der har skrevet sangene, men de er blevet til i en atmosfære af umiddelbarhed og nærhed. Alle var til stede under tilblivelsen af ca. halvdelen af sangene, hvilket kan høres i særligt vokalerne, som Mille og Ninna har været essentielle i at definere”.


  Han udtaler desuden: “Det viste sig dog at være en hvepserede af følelser at stikke hånden ned i, da albummet til dels kredser om relationen til min mor. Det har dog også været vigtigt for mig at skrive om de kvinder der er i mit liv nu, som er fyrtårne af lys for mig - Mille, Ninna og Maja, min kæreste. Albummet er dedikeret til dem og min tro på, at fremtiden er deres. De har båret mig i gennem processen og har med stor empati og kærlighed håndteret de sammenbrud jeg har haft undervejs.”


  ‘Tro’ er i sin helhed et lysere, og nogle steder mere sensuelt album end debuten og det er primært sunget af kvindestemmer. Se yderligere info nedenfor.


  Thomas’ far optræder desuden på sangen ‘DNA’ gennem et interview lavet få uger før sin død og der trækkes tråde tilbage til debuten gennem det både avantgardistiske og dansable.


  Ganger er i konstant udvikling, hvilket ‘Tro’ er et tydeligt bevis på.

  Ganger vandt lørdag den 17.oktober P3 Guld Talentprisen, og er nu måske det eneste danske band der har formået at breake ud af Covid-19 boblen.

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Ganger billetter på sale i øjeblikket.