Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Status på Covid-19-ramte arrangementer. Golden Island Open Air

  Golden Island Open Air

  Bliv fan ?

  Foruden den helt unikke beliggenhed, nemlig i udkanten af Rønne, kan du opleve både alt fra upcoming, danske og internationale stjerne artister. En af de væsenlige ting, som adskiller Golden Island Open Air er den meget lav pris på drikkelse, mad og billetter.

  Sagt med andre ord: Er i klar til et fantastiske sommer Open Air, hvor vi sammen skaber de unikke øjeblikke som i aldrig vil glemme? Det tro vi på at i er! Vi lover jer det bedste hvad den danske og internationale musik verden har at byde på, de mest unikke omgivelser, uden transport bekymringer, lige i udkanten af Bornholms hovedstad Rønne, med den helt rigtige sommer stemning og helt uden økonomiske bekymringer på festpladsen.

  Fredag d. 17 juli.
  Festpladsen åbner kl. 14.00
  Festpladsen lukker kl. 01.00

  Lørdag d. 18 juli.
  Festpladsen åbner kl.14.00
  Festpladsen lukker kl.01.00

  ALDER. 
  Du skal være fyldt 15 år for at få adgang til festivalpladsen på egen hånd og betragtes herefter som voksen. Er du under 15 år, er du velkommen i følgeskab med en voksen over 25 år, som har en gyldig billet.

  Børn under 11 år er gratis.

  Husk at medbringe gyldigt billede-ID for både børne og voksne, da vi kontrollere det ved indgangen. 

  HANDICAPFORHOLD.
  Er du som gæst til Golden Island Open Air i besiddelse af et ledsagerkort, kan du gratis få en hjælper med ind på festpladsen. Du henvender dig til indgangen ved ankomst og viser dit ledsagerkort, samt gyldigt billedelegitimation. Din ledsager vil få et endagsarmbånd til den gældende dag, som i frit kan komme op og få ombyttet den kommende dag til et nyt. Kørestolsbrugere kan have problemer nogle steder på festpladsen, da underlaget kan variere. 

  Billetter

  lør 17 jul 2021 10:00

  DGI-Stadion , Rønne

  Golden Island Open Air 2021

  Aflyst