Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Gospel Workshop

  Gospel Workshop

  Bliv fan ?

  Gospel Workshop med Volney Morgan (UK), Anders Butenko og Mads Andersen.

  Kom og syng med disse 3 fantastiske gospel instruktørere på gospel workshop i Roskilde Baptistkirke. Det er nogle af de allerbedste gospel instruktørere fra det europæiske gospelmiljø, der er samlet på ét sted. Som deltager på denne workshop kommer du til at få rørt både krop og stemme og du kommer til at mærke gospelmusikkens liv og glæde kravle helt ind i hjertet. Det bliver en unik dag, som du ikke vil gå glip af.

  For at få plads til alle interesserede har vi 2 workshops:

  • Workshop 1: Kl. 10:00 - 15:00.
  • Workshop 2: Kl. 16:00 - 21:00.

  Vælg det tidspunkt der passer dig bedst. For at få mest muligt ud af tiden, bliver der kun kortere pauser undervejs, medbring derfor evt. en lille madpakke og snacks.

  I forhold til COVID-19, kommer vi til at følge de retningslinjer der er fra myndighederne på det tidspunkt.

  Volney Morgan (UK):
  En af Europas allermest populære gospelinstruktørere i øjeblikket. Underviser i hele Europa med sine egne sange, som både er energisk uptempo og flotte ballader og ofte indeholder masser af bevægelse. Har med sin gospelgruppe, Volney Morgan & New Ye, udgivet adskillige albums, modtaget priser og bl.a. optrådt på BBC og i Royal Albert Hall. Volney er også præst i Alive City Church i London.

  Mads Andersen:
  Med masser af liv og vidunderlig "craziness" er Mads en af Danmarks mest elskede gospelkorledere. Mads er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium med klaver og pædagogik som hovedfag og vil ud over at undervise selv, også akkompagnere Volney.

  Anders Butenko: 
  Korleder for mere end 700 sangere i 3 af Danmarks største gospelkor, sangskriver og aktuel med soloalbummet: Thirst for You. Liv og glæde kendetegner Anders' energiske undervisning.

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Gospel Workshop billetter på sale i øjeblikket.