Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Henrik Sørensen Quartet

  Henrik Sørensen Quartet

  Bliv fan ?

  Henrik Sørensen - Fender Rhodes / DK
  Nicolai Schultz - fløjte & sax / DK
  Torben Bøtker Bjørnskov - kontrabas / DK
  Anders Mogensen - trommer / DK
  Henrik Sørensen samlede en ny kvartet i forbindelse med at han i 2018 fik prisen som “Årets Fynske Jazzmusiker”.
  Nicolai Schultz (fløjte og sopransax) - en af de lidt oversete danske jazzmusikere som i tre årtier har levet som professionel udøver.
  Nicolai spiller i DR Big Bandet og i utallige andre sammenhænge - som studiemusiker, teatermusiker og her som fuldblods jazzmusiker.
  Hans spil på tværfløjte er i en klasse for sig selv, men han boltrer sig også suværent på sopran- og altsax.
  Torben Bøtker Bjørnskov (kontrabas) Efter sin uddannelse i København med Niels Henning Ørsted Pedersen som lærer, har Torben haft en mangeårig og meget varieret karriere med over 100 koncerter om året. Spiller med en lang række af danske og udenlandske musikere, og har bl.a. sammen med Henrik Sørensen spillet med Billy Cobham, Tom Harrell, Billy Hart, James Moody o.m.a. Underviser på Det Jyske Musikkonservatorium.
  Anders Mogensen (trommer) Fynsk travleste musiker! Udover at være lærer og koordinator på Syddansk Musikkonservatorium, har Anders en musikerkarriere med mange koncerter i ind- og udland. Spiller den ene dag med Jerry Bergonzi og næste dag med Tim Hagans eller nogle af dansk jazz´ bedste musikere. Modtager af Jacob Gades Legat og blev i 2013 kåret som "Årets Fynske Jazzmusiker”.
  Henrik Sørensen (Fender Rhodes) Uddannet fra konservatorierne i København og Odense og har i 2021 afsluttet sin solistuddannelse. Henriks musikerkarriere har bl.a. ført ham til Tivolis Big Band, Ensemble NEW, Triologic, NEW Organ Trio, TipToe Bigband og har i en årrække spillet Jazzkoncerter på kirkeorgler i hele landet. I denne kvartet præsenterer Henrik en række af sine egne kompositioner samt udvalgte jazzkompositioner af bl.a. af Eddie Gomez og Chick Corea

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Henrik Sørensen Quartet billetter på sale i øjeblikket.