Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Hr. Skægs Hotel

  Hr. Skægs Hotel

  Bliv fan ?

  Hr. Skæg har åbnet sit helt eget hotel i Middelfart! Her kan man møde mennesker fra hele verden og det er ikke altid lige nemt at forstå dem. Derfor må Hr. Skæg tage musik og sang i brug – og han lærer at engelsk faktisk ikke er så svært, som folk går og tror.

  Showet er for børn, deres forældre og bedsteforældre. Hvis du godt kan lide at grine, gyse, synge, danse og blive klogere, så er Hr. Skægs Hotel et show, du ikke må gå glip af. Som altid handler Hr. Skægs show om at lære, men først og fremmest skal det være sjovt og spændende for børn og barnlige sjæle i alle aldre.

  For at skabe de bedst mulige rammer om læring, er det vigtigt at sørge for at man har det godt og får succesoplevelser. Det giver nemlig selvtillid og blod på tanden, når man opdager at man kan mere end man tror. I Hr. Skægs Hotel lærer børnene at man godt kan forstå hinanden – også selvom man ikke taler samme sprog.

  Sammen med sin gode makker, Vinter, har Hr. Skæg lavet en serie spritnye sprogsange, som selvfølgelig indgår i showet. De handler om simple begreber som ”Good morning” og ”Left and right”, men de har også til formål at udfordre børnene til at sige et fremmedord, selvom det er lidt specielt – som i sangen ”Du kan ikke sige Bonjour”.

  Vi glæder os til at byde jer indenfor i Hr. Skægs Hotel!

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Hr. Skægs Hotel billetter på sale i øjeblikket.