Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Status på Covid-19-ramte arrangementer. Isabel Schwartzbach & Mikkel Rønnow

  Isabel Schwartzbach & Mikkel Rønnow

  Bliv fan ?

  ISABEL SCHWARTZBACH er uddannet fra Stella Adler Studio of Acting i New York og hos sopran Louise Fribo. Hun havde sin anmelderroste debut i 2014 som Cosette i Les Misérables på Aarhus Teater og har siden spillet bl.a. Maria i West Side Story (Aalborg Teater og Aarhus Teater), Maria i The Sound of Music (Hedeland Amfiteater) og Christine Daaé i Andrew Lloyd-Webbers kæmpesucces The Phantom of the Opera på Det Ny Teater. I 2019 vandt hun Inge Dams legat for unge, lovende skuespillere for sin præstation i rollen som Hodel i Spillemand på en Tagryg overfor Tommy Kenter, og høstede for samme rolle anmeldelser som ”stemmen i verdensklasse” og ”den angeliske sopran”. Derudover har hun sunget koncerter med bl.a. Odense Symfoniorkester, Promenadeorkestret og Danmarks Underholdningsorkester.
   
  Til koncerten skal vi høre uddrag fra nogle af de mest elskede klassiske musicals fra både ind- og udland som som The Sound of Music, The Phantom of the Opera og Mød mig på Cassiopeia. Vi kommer desuden forbi nogle af vores dejligste danske sange.
   
  MIKKEL RØNNOW er musical kapelmester og har dirigeret orkestrene ved musicals som Chess, Les Misérables, My Fair Lady, Candide, Sweeeny Todd og mange flere. Har desuden udgivet musical cd’er med blandt andre Stig Rossen, Louise Fribo og Maria Lucia.

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Isabel Schwartzbach & Mikkel Rønnow billetter på sale i øjeblikket.