Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Ivan Pedersen

  Ivan Pedersen

  Bliv fan ?

  Hvor skal vi sove i nat - Dit navn Dit nummer - Vincent - Hjertet udenpå - Bitter Moon - Atlanta og mange flere

  Med mere end 1 million solgte album
  Udgivelse af 20 albums og med over 700 sange er Ivan Pedersen en af de mest flittige sangskrivere.

  Med sig har han sit musikerhold, hvis eminente alsidighed, kunnen og lysende spilleglæde tog publikum med storm på Ivan Pedersens lands-tourne´ i 2016, i anledning af hans 50 års jubilæum som professionel. Turen fik overalt fremragende anmeldelser af både publikum, arrangører og presse.

  Bandet udgøres af guitarist: Lars Krarup, bassist: Tove Sørensen, på keyboards: Søren Skov, guitarist og sanger: Nanna Larsen og hele holdet piskes frem af Klaus Menzer bag trommerne.
  ”Vi havde så meget en fest på scenen imellem os for to år siden, og en samlet udstråling, der kunne mærkes helt ned på de allerbagerste rækker, og fordi der også var plads til de lidt poetiske og melankolske sange i programmet, så sendte vi hver aften publikum hjem med smil på læben og en lille våd plet i øjenkrogen” siger Ivan Pedersen.

  I 1995 vandt Ivan Pedersen Grammy prisen årets bedste sanger og i 1996 skrev og sang han OL hittet "No. 1 in your heart" (Atlanta) som blev den officielle OL sang.

  Ivan Pedersen har udover alle sine egne albums produceret og sunget kor for kunstnere som Anne Linnet, tv-2, Henning Stærk, Poul Krebs, Lillholt Band, Big Fat Snake og mange flere.
  I 2005 var han med på scenen i Tivoli Varieté sammen med Søren Østergaard og Sidse Babett Knudsen.

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Ivan Pedersen billetter på sale i øjeblikket.