Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Jørgen Skouboe Møller - Nak & Æd

  Jørgen Skouboe Møller - Nak & Æd

  Bliv fan ?

  Jørgen Skouboe Møller startede på Danmarks Radio i 1977, hvor han blev ansat som produktionsleder. Jørgen er sidenhen blevet kendt som naturmanden i programmerne: DR-Derude, Frilandshaven og især Nak & Æd på DR2, hvor han med stor iver og smittende engagement har præsenteret nye og spændende måder at bruge både haven og naturen på. 

  I alt er det gennem årene blevet til over 100 programmer på DR2 om det at være aktiv i og med naturen, som han også holder et underholdende og oplysende foredrag om i Nak & Æd. Her fortæller han bl.a. om sit arbejde med programmet og hans egen holdning til jagt.

  Jørgen vil også fortælle om sine oplevelser i Afrika og USA. Han vil bl.a. fortælle om alligatorjagten i Florida og jagten på vortesvin i Mozambique, hvor han mødte en krybskytte der affyrede sin hjemmelavede riffel. I skal også med på turen til verdens tørreste sted i Namibias ørken og til Okawango-floden, hvor en flodhest kom tæt på deres lejr. Jørgen slutter af med en fortælling om prærien i Wyoming, hvor de jagede pronghorn, som er verdens næsthurtigste pattedyr.

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Jørgen Skouboe Møller - Nak & Æd billetter på sale i øjeblikket.