Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Status på Covid-19-ramte arrangementer. Klarsynsaften med Medium Scarlett Hjortshøj

  Klarsynsaften med Medium Scarlett Hjortshøj

  Bliv fan ?

  Denne aften vil Scarlett give budskaber videre fra den anden side fra de afdøde til publikum, på en smuk og humoristisk måde, med masser af kærlighed og humor

  Budskaberne vil komme igennem de afdøde, hvor du som modtager/deltager vil være i samspil med Scarlett´s flow og energier.

  Derfor er det vigtigt, hvis du genkender dine kære, at du medvirker aktivt i løbet af aftenen, på det der bliver fortalt og givet videre.

  Ved at deltage i en klarsynsaften, vil du opleve den åndelige verdens kærlighed og budskaber, uden at du nødvendigvis selv modtager et budskab, samt vil du opleve hvordan Scarlett arbejder som kanal for den åndelige verden og kanalisere det der måtte komme derfra.

  Scarlett vil give så mange budskaber som muligt den aften.

  Scarlett vil denne aften demonstrere sin evner til at formidle kontakt mellem denne verden og den åndelige.


  Medium Scarlett Hjortshøj
  Scarlett Hjortshøj har i en del år arbejdet med afdøde kontakt i privatesessioner og har været på flere forskellige uddannelser med Bl.a. Billy Cook og flere andre anerkendte internationale Medium.

  Scarlett har mange års kendskab til den åndelig verden og derfor kommer det i naturlige flow. Hun bruger den gamle tilgang med lige fra den åndelig verden til modtager. Når Scarlett er i flow, er hun ren kanal og vil kanaliseret de budskaber der kommer.

  Siden Scarlett var ganske ung, har hun kunnet fornemme "spirit" og kommunikeret med afdøde, i 2018 har Scarlett taget springet og etableret egen virksomhed, indenfor den spirituelle verden.

  Hvor hun har afdøde kontakt, privat sitting, Clairvoyance via bl.a. tarot og engle kort, Workshops, healing og vejledning.

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Klarsynsaften med Medium Scarlett Hjortshøj billetter på sale i øjeblikket.