Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Kristine Heebøl & Timo Alakotila

  Kristine Heebøl & Timo Alakotila

  Bliv fan ?

  Ny duo med Timo Alakotila og Kristine Heebøll - bevæger sig i smult vande i territoriet mellem moderne kammerfolk og improvisation.
  ------------------------------------------------------
  Klaver og violin forenes i legende spilleglæde i en tilsyneladende uendelig række lækre, luftige melodier, der giver parret frugtbar legeplads til deres musikalske fantasi. Med baggrund i den instrumentale dansemusik fra Norden i en klar og varm fusion mødes disse erfarne folkemusikere og - komponister og lader spilleglæden skinne igennem.  De mestrer modet til at slippe temaet for atter at genfinde det, strømmen fra violin til klaver og tilbage igen er næsten telepatisk.

  Med denne duo er det tydeligt, at skandinavisk folk konstant udvikler sig uden at glemme fortiden. Musikken er organisk og har en smuk imaginær strøm med pragtfulde musikalske farver.
  Et samarbejde der bliver større end summen af dets dele. 
  ------------------------------------------------------
  Kristine Heebøll, violin  - har et mangeårigt virke inden for den danske folkemusik, indspillet soloalbums og sammen med Trio Mio vundet 8 Danish Music Award-Folk, senest prisen som Årets Komponist i 2019. Lektor ved Folkemusiklinjen i komposition og arrangement. 
  Timo Alakotila, klaver - har en bred musikalsk baggrund, der omfatter jazz, klassisk og folk, og han er del af den legendariske gruppe JPP. Har medvirket på henved 200 albums. Lærer ved Sibelius-akademiet. Adskillige priser, heriblandt den finske stats 5-årige arbejdslegat i 2011 

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Kristine Heebøl & Timo Alakotila billetter på sale i øjeblikket.