Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Kvinde-event i Høng

  Kvinde-event i Høng

  Bliv fan ?

  Mangler du en god veninde i hverdagen? Er du flyttet langt væk fra dit omgangskreds? Ønsker du at udvide dit netværk med nye skønne, kloge og inspirerende kvinder? – Eller vil du bare gerne have en sjov lørdag eftermiddag i selskab, med andre inspirerende kvinder? 

  Så har du muligheden for at deltage i et helt nyt og unikt event.. 

  Vi er en masse kvinder, som mødes for at nyde hinandens selskab. Vi skal snakke, grine og inspirere hinanden. Vi skal nyde et par timer – hvor vi sætter os selv i fokus. Væk fra mand, børn, familie og hverdagens bekymringer. Vi skal hygge, spise og ikke mindst grine. 

  Ønsker du at deltage, må du gerne tage en veninde, kollegaer eller nabo med. Du er også meget velkommen til at deltage alene. Næste alle andre kommer også alene! Og det kræver rigtig meget mod for rigtig mange af dem. Men så snart du kommer ind af døren, så lover jeg at nervøsiteten forsvinder. Der er så meget god energi og de andre kvinder står klar til at møde DIG, lige præcis som du er… og mange af dem er lige så nervøse som dig. 

  Der vil denne gang være begrænset pladser, så hvis du vil sikre dig billet til 3 timers forrygende selskab – så skynd dig at købe billet.

  Prisen for hele arrangementet er 150 kr. inkl. 2 retters menu, snacks og 3 timer i forrygende selskab. 

  Der vil derudover være en bar, hvor drikkevarer kan købes!

  Høng ligger 12 km. fra Slagelse - og der er gode bus og tog muligheder dertil. Eventet bliver afholdt 1. min gang fra Høng Station. 
  Flere kvinder mødes også og kører sammen til eventet, så skriv gerne et opslag hvis du ønsker samkørsel eller vil tilbyde at tage nogle med

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Kvinde-event i Høng billetter på sale i øjeblikket.