Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Status på Covid-19-ramte arrangementer. Lunzz & Lun Jazz v/ Sloppy Tamborim Quartet feat. Rosalia De Souza

  Lunzz & Lun Jazz v/ Sloppy Tamborim Quartet feat. Rosalia De Souza

  Bliv fan ?

  Lunzz & Lun Jazz

  Rosalia De Souza: vokal
  Steen Rasmussen: klaver
  Mats Andersson: guitar
  Daniel Franck: bas
  Jonas Johansen: trommer
   
  Står brasiliansk musik øverst på din ønskeseddel, er dette tilbud svært at komme udenom. Det er nemlig lykkedes Giant Steps at trække en af Europas mest eftertragtede
  bossanova-sangerinder til Svendborg.  Rosalia De Souza bor i Italien, men stammer fra Rio De Janeiro, hvilket skinner tydeligt igennem i hendes varme, smukke og sensuelle stemme.  Her er vaskeægte Rio-vibe leveret pokkers indtagende og medrivende. Bag De Souza sprudler et førsteklasses hold - et toptrimmet orkester, hvis medlemmer i hele deres lange karriere har været inspireret af den brasilianske musik. Det gælder ikke mindst Steen Rasmussen og Jonas Johansen fra den hjemlige jazzscene. Begge store personligheder, der har spillet med et utal af  berømtheder fra både ind- og udland. Bag guitar og bas befinder sig de to efterspurgte svenske musikere Mats Andersson og Daniel Franck. Rosalia De Souza er således i de bedste hænder, når hun  sammen med resten af holdet deler ud af kvintettens eget materiale krydret med sange af Brazil-mesteren Antonio Carlos Jobim.

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Lunzz & Lun Jazz v/ Sloppy Tamborim Quartet feat. Rosalia De Souza billetter på sale i øjeblikket.