Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  M.C. Hansen og Jacob Chano

  M.C. Hansen og Jacob Chano

  Bliv fan ?

  Prisvindende singer-songwriter og fortællingernes mester 

  Det er de gode historier med finurlige detaljer og storhed i det små, der er i fokus, når den prisvindende danske singer-songwriter M.C. Hansen går på scenen. Den garvede sangskriver, sanger og guitarist har indtil nu skrevet og sunget på engelsk, men denne gang bliver det fortællinger fra blandt andet hans hjemegn Præstø, der får lov til at folde sig ud på dansk. 

  Den 25. maj 2019 udkom hans første dansksprogede album, ‘alter ego ego alter’, både digitalt og på vinyl. Albummet udkom også som et lille oplag af ægte mixed tapes med håndskrevne liner notes - i 90’er-ungdomsnostalgiens navn. 

  Mellem numrene på båndene vil M.C. Hansen fortælle nogle af de historier, han plejer at knytte til sangene, når han optræder live. 

  M.C. Hansens univers er befolket med drømmere og lokale originaler fra hjemegnen Jungshoved i Præstø Fjord. Med par, der længes efter forældreskabet. Katte, der bliver kørt over ved købmand Flemmings butik. Og gammeldags mænd, der har svært ved det med følelserne og ikke kan fordrage nymodens fænomener som kerner i brødet. 

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen M.C. Hansen og Jacob Chano billetter på sale i øjeblikket.