Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Martin Schack

  Martin Schack

  Bliv fan ?

  Pianisten Martin Schack har samlet et stjernehold af jazzmusikere omkring "Jazz på dansk“-konceptet. Oplev fire topmusikere spille en række sange af bl.a. Carl Nielsen, Kaj Normann Andersen, Mogens Jermiin Jensen, Pia Raug, Benny Andersen. Repertoiret består udelukkende af sange fra den danske sangskat (samt enkelte svenske), smagfuldt arrangeret af pianisten Martin Schack, som også er initiativtager til bandet. “Jazz På Dansk" består af Martin Schack (piano), Morten Lund (trommer), Michael Olsen (sax) og Morten Ramsbøl (bas).

  Hver især nogle af de mest efterspurgte musikere på den danske jazzscene. Bandet har siden 2010 udgivet tre CD’er, senest "Vinter- og julesange" i 2016. CD´erne i "Jazz på dansk"-trilogien er med deres varme og personlige udtryk og Martin Schacks smagfulde og musikalske arrangementer af håndplukkede sange, blevet godt modtaget af publikum.

  Sangene og melodierne bliver spillet med stort overskud, indlevelse, respekt for det "oprindelige oplæg" tilsat et dybt og swingende beat, der har sin rod i den jyske muldjord.

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Martin Schack billetter på sale i øjeblikket.