Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Mike Tramp & Band Of Brothers

  Mike Tramp & Band Of Brothers

  Bliv fan ?

  Mike Trempenau er født i Danmark, og opvoksede på Vesterbro sammen med sin mor og sine brødre, Dennis og Kim. Han startede sin musikalske karriere med at synge i en ungdomsklub, kaldet Vesterbro Ungdomsgård. I 1974 sang han med på deres debutplade ”Vi lever på Vesterbro”, og senere tilsluttede han sig som forsanger i popbandet “Mabel”. De indspillede fire albums, og var meget populære i Danmark og Spanien, hvor Mike hurtig opnåede status som teen-idol. Med sangen ”Boom Boom” vandt “Mabel” i 1978 det danske Melodi Grand Prix, og samme år repræsenterede de Danmark i det Europæiske Melodi Grand Prix. “Mabel” flyttede til New York, og skriftede navn til “The Studs” sidst i 70’erne, dog gik de kort tid efter i opløsning.

   

  Efter opløsningen af “Mabel”, mødte Tramp, Vito Bratta, og dannede bandet ”White Lion” i 1983. Bandet var meget succesfulde i midt 80’erne til start 90’erne. ”White Lion”udgav deres debutalbum ”Fight to survive” i 1985. Bandet opnåede især succes med deres ottende hit ”Wait” fra debutalbummet, og tredje hit ”When the children cry” fra deres anden album, det dobbelt platin sælgende ”Pride”. Bandet forsatte deres succes med deres tredje album ”Big Game”, og med deres fjerde album ”Mane Attraction”, samt dets tilhørende support tour. ”White Lion” gik i opløsning i 1992, og ikke længe efter udgav de deres første opsamlingsalbum ”The Best of White Lion”. Senere dannede Mike bandet “Freak of Nature”, hvilket han sammen med udgav tre albums. Kort tid efter rettede han alt sin fokus og tid på sin solokarriere.

   

  Mike Tramp var i august 2014 klar med endnu et nyt soloalbum “Museum”, der fungere som en efterfølgeren til hans sidste album “Cobblestone Street”. Mike udtaler om albummet: ”Museum” er på mange måder ligesom ”Cobblestone Street”, men i stedet en anden dag, i et nyt år. Hvor det tidligere album slap, overtager det nye.Hvad er anderledes på Museum, hvad er nyt? ”Jeg vil sige, at alt er nyt, men er på samme tid det samme. Mine sange og min musik er hvem jeg er, og hvad jeg laver. Det er ikke et arbejde, jeg er nødt til at afslutte for at komme videre, men blot en anden side i dagbogen af Mike Tramp. Min smerte og vrede, min kærlighed og glæde er til skue for alle. Der er ikke fantasi eller indbildningen på “Museum”, blot masser af sandhed, hjerte og sjæl”.
  “Museum” er Mike’s ottende soloalbum, siden hans første solo-debutplade “Carpricorn” fra 1998.

   

  “Nomad”
  Mike Tramp har i over halvt årti været på en verdens-omspændende rejse, på tour som en moderne nomade, i en fortsat jagt på kunstnerisk frihed og det frie liv som rock’n’roll troubadour.

  Tramp har netop færdiggjort sin 3. solo tour i USA inden for 3 år. Med mere en 50 shows på hver tour, har han udforsket det amerikanske kontinent, på en måde som meget få danske musikere tidligere har gjort.

  Med “Nomad” fuldender Tramp trilogien, som han startede med “Cobblestone Street” og senest “Museum” fra 2014. Fælles for de nu tre albums, er tematikken om at finde sin identitet og kompromisløst stå ved sine idealer.

  “Uden den kompromisløse stil som jeg har fulgt på de to forudgående albums, ville jeg aldrig være nået frem til “Nomad”. Missionen med albummet har fra starten været klokkeklar – med det nye album går jeg hele vejen i forhold til at fortælle hvem jeg er og hvad jeg tror på.” – Mike Tramp

  “Nomad” er indspillet og produceret i Medley studierne på Vesterbro, og denne gang er albummet orkestreret med fuldt band hele vejen igennem, med et stærkt hold bestående af Morten Hellborn (Trommer), Jesper Haugaard (Bas) og Søren Andersen (Guitar), som også har mix’et albummet.

  I albummets ånd indleder Mike Tramp med special guests ”Lucer” i sensommeren en omfattende Europatour, der bringer dem til Danmark, Tyskland, Sverige, England, Holland , Belgien, Nordirland, Irland, Skotland. Wales, Frankrig og Schweiz.

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Mike Tramp & Band Of Brothers billetter på sale i øjeblikket.