Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Nadja og de 170 kilo

  Nadja og de 170 kilo

  Bliv fan ?

  I dette foredrag fortæller Nadja Engsig hudløst ærligt om, hvordan det er at leve med spiseforstyrrelsen BED gennem en lang årrække. Nadja fortæller om spiseforstyrrelsens begyndelse og fortæller med ærlighed og humor om hvordan den langsomt, men sikkert, overtog alle aspekter af hendes liv.

  Nadja Engsig har igennem hele livet været på et væld af slankekure, alle med det til fælles at de ikke virkede i længden. Men da hun flyttede fokus til noget andet end vægten og kiggede tilbage på sin svære opvækst og sit smertefulde forhold til mad, begyndte der at ske en indre forandring.

  Nadja Engsig har medvirket i dokumentar-serierne ”Nadja og de 170 kilo” og ”Nadjas farvel til de 170 kilo” på TV2 og deler nu med stor ærlighed, refleksion og selvindsigt, ud af hendes erfaringer.

  Foredraget er for dig der kan genkende behovet for at dulme følelser med store måltider. Det er for dig, der gerne vil vide mere om BED og måske er nysgerrig på, om der findes en anden fortælling om den tykke krop, end at den er ”dum” og ”doven”. Foredraget er også for dig der bare gerne vil opleve, at du ikke er alene med dine tanker og følelser omkring mad. Foredraget henvender sig ligeledes også til forældre med børn, der har et anstrengt forhold til mad og til fagpersonale der gerne vil have et indblik i hvordan BED kan komme til udtryk, både som barn, ung og voksen.

  Nadja Engsig mener der er en vej ud af BED – og den vil hun gerne dele med dig.

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Nadja og de 170 kilo billetter på sale i øjeblikket.