Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Natursafari - kom med ud i naturen

  Natursafari - kom med ud i naturen

  Bliv fan ?

  Til dig som gerne vil opleve og lære om naturen - på én gang! Med 8 begivenheder i sensommeren og efteråret har du nu muligheden.

  Strandsafari: Under havoverfladen gemmer sig et utal af spændende væsener, som man kun sjældent ser. Tag med os på strandsafari få blandt andet svar på, om vandmænd har hjerner og hvor mange tissemænd en strandkrabbe har. Det er både for børn og voksne.

  Særudstillingen "Fisk Helt Tæt På" åbner på Fjord&Bælt den 3. december i år. Men allerede nu kan du høre om projektet, der er undervejs i produktion.

  Snorkeltur: Livet under havets overflade er forunderligt. Vi tager jer med som tilskuere, når vi med våddragt og snorkel dykker ned i fiskenes verden. Vi mødes ved parkeringspladsen ved Lundsgård Klint. Hav badetøj på indenunder jeres alm. tøj.

  Kend dit træ: De fleste kender eg og bøg. Men kan du også genkende ask, elm og røn? Lær træerne at kende og hør spændende historier om træernes egenskaber, anvendelse, kulturelle betydning og økologiske rolle.

  Strandtur: Med vaders, rejehov og vandkikkerter går vi på jagt under havets overflade og leder efter rejer, krabber og andre forunderlige væsner. Det er både for børn og voksne.

  Det naturlige køkken: Naturen gemmer på mange gode råvarer, og på denne tur vil vi gå på jagt efter lækkerier i naturen i form af spiselige planter, bær, nødder, svampe osv.

  Sank til din kryddersnaps: Om efteråret findes der mange forskellige urter og bær, som man kan lave god kryddersnaps ud af. Vi går på jagt efter de mest velegnede råvarer og får gode råd til hvor man finder dem.

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Natursafari - kom med ud i naturen billetter på sale i øjeblikket.