Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Oliver Stanescu

  Oliver Stanescu

  Bliv fan ?

  Oliver Stanescu - Kronisk sjov

  Kronisk sjov er Oliver Stanescu´s første Stand up special. Dette show handler om Oliver´s liv, hvor emnerne sklerose, parholdet og lysten til altid at have det sjovt, trods livets op og nedture, er nogle af de fremtrædende emner, der vil blive berørt. 

  Showet handler om hvordan det er at være 29 år gammel og være den ”stolte” indehaver af to kroniske lidelser, og samtidig være fyldt med drømme om hvordan livet skal udforme sig, trods nogle bump på vejen. 

  Oliver udtaler om showet. 

  Jeg synes det her show er det sjoveste jeg nogensinde har lavet, samtidig med det handler om noget der betyder noget. Det er her jeg synes comedy bliver allerbedst. Comedy skal altid være sjovt det er det der definerer det, men når det også kan røre ved noget i folk samtidig med de griner, synes jeg det bliver allerbedst og det synes jeg, at jeg har ramt med dette show. 

  Om Oliver. 

  Oliver debuterede med stand up i marts 2017, samme år vandt han talentkonkurrencen ”De nyeste nye”. I 2021 optrådte Oliver til Zulu Comedy Galla, som en af ”De nye håb”. 

  Du kender måske Oliver fra flere optrædener på Tv2 eller Tv2Zulu, enden på tv-programmet Zulu open mic m. Christian Fuhlendorff ved roret, Dm i stand up finalen eller da han optrådte til Melvin Kakooza show 2022.

  Billetter

  lør 15 okt 2022 19:00

  Teater 95b, Odense

  Oliver Stanescu - Kronisk sjov

  Køb billet