Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Peter Pan - Folketeatret

  Peter Pan - Folketeatret

  Bliv fan ?

  Folketeatret - Eventyr

  De fleste børn glæder sig til at blive voksne. Men Peter Pan er ikke som de fleste børn. Hvis det at blive voksen betyder, at man skal gå på arbejde og ikke må lege mere, så nægter han at blive voksen. Som spæd faldt han ud af barnevognen og blev ikke samlet op af sin mor. Nu lever han på Ønskeøen sammen med De glemte drenge, som han er anfører for.

  Klokkeblomst er Peters egen fe. På øen er også drilske havfruer, listige indianere, en glubsk krokodille og ondskabsfulde pirater anført af Kaptajn Klo. Dejligt eventyr. Men Peter og de forældreløse drenge savner alligevel nogen - måske ligefrem en mor - der kan tage sig lidt af dem og fortælle dem gode godnathistorier. Peter flyver ofte hjem til Wendy og hendes brødre for at sidde og lytte ved det åbne vindue til børneværelset, når de får fortalt eventyr af deres mor. En aften bliver Peter opdaget af Wendy, og han lokker hende og brødrene til at tage med til Ønskeøen. Det bliver et uforglemmeligt eventyr for Wendy og hendes brødre.

  Instruktør: Moqi Simon Trolin

  Dramatisering: Moqi Simon Trolin og Ninette Mulvad

  Komponist: Anders Ortman

  Medvirkende: Michael Slebsager, Mille Gori, Kristian Boland, Randi Winther, Lars Bom, Ole Boisen, Christel Stjernebjerg, Stina Mølgaard, Ene Øster Bendtsen

  Priser:

  Billetter 120 kr. incl. gebyr

  Familiebillet (min. 5 stk.) 100 kr. incl. gebyr

  Pladserne er nummererede.

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Peter Pan - Folketeatret billetter på sale i øjeblikket.