Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Pia Callesen

  Pia Callesen

  Bliv fan ?

  Psykolog, klinikchef og foredragsholder.

  Pia Callesen er uddannet psykolog fra University of Wales, Bangor (2000) og Københavns Universitet (2003) med videreuddannelse i kognitiv og metakognitiv terapi. Hun har som den eneste psykolog bosiddende i Danmark gennemført den 2-årige MCT-Institute metakognitive certificeringsuddannelse og derudover den 1-årige Advanced Level II-overbygningsuddannelse ved metodens grundlæggere Professor Adrian Wells ved Manchester University (UK) og Professor Hans Nordahl ved Trondheim Universitet (NO).

  Derudover er Pia Callesen doktor ved Manchester University, og færdiggjorde i efteråret 2016 sin PhD-afhandling med forskning i effekten af meta-kognitiv depressionsbehandling i forhold til traditionel kognitiv adfærdsterapeutisk behandling. Pia Callesen er også klinikchef og indehaver af CEKTOS – Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi i København, Næstved og Hellerup. Pia Callesen er autoriseret og specialist i Psykoterapi inden for kognitiv terapi og opdaterer sig løbende inden for de nyeste evidensbaserede tilgange inden for alle psykiske lidelser. Deraf indgår den nyeste viden og forskning også altid i Pia Callesen foredrag om psykologi.

  I maj 2017 udkom Pia Callesens første bog “Lev mere tænk mindre – Drop grublerierne og slip fri af nedtrykthed og depression med metakognitiv terapi” (Politikens Forlag). I 2019 udkom “Grib livet – slip angsten” af Pia Callesen, som sætter fokus på, hvordan metakognitiv terapi kan hjælpe angstramte. Bogen og Pia Callesens tilgang til selvhjælp for angstramte har fået utrolig positive anmeldelser fra blandt andet Medicinsk Tidsskrift.

  Bøgerne, såvel som Pia Callesens foredrag, introducerer en række mennesker, som alle har overvundet depressionen og angst ved hjælp af metakognitiv terapi ved at lære at identificere de tanker, der trigger vores bekymringer, og via konkrete øvelser blive bedre til at håndtere og begrænse vores negative tanker, så vi ikke kun overvinder men også afvikler de psykiske sygdomme

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Pia Callesen billetter på sale i øjeblikket.