Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Status på Covid-19-ramte arrangementer. Pop'n Souls Rytmiske Julekoncert 2019

  Pop'n Souls Rytmiske Julekoncert 2019

  Bliv fan ?

  Udsolgt til koncerten kl. 15.00 - NY koncert kl. 12.00!!
  Lørdag d. 14. december har det rytmiske og radioaktuelle kor Pop'n Soul deres traditionsrige julekoncert. I år bliver det et totimers show med masser af musik, fællessang, cafe (kaffe/te er inkl. i prisen) og hyggeligt fællesskab.

  Da koncerten kl. 15.00 blev udsolgt på få uger har vi tryllet og lavet endnu et juleshow, så I alle får chancen for at sikre jer biletter et et forrygende juleshow med stemning, livsglæde og masser af dejlig musik. Håber vi ses!

  Pop'n Soul - radioaktivt rytmisk kor m. korleder Janne Wind:

  Med 100 sangere der giver den max gas med krop, stemme, performance og livsglæde er det Midtfynske rytmiske kor Pop'n Soul under ledelse af den erfarne korleder Janne Wind ikke til at komme udenom, når det gælder det fynske musikliv. Koret har eksisteret i 8 år, har rejst i Europa med tourne, senest i Island i 2018 og skal næste gang på Hollandstour, foråret 2020. Korets repertoire spænder vidt i aktuelle pop mainstream hits fra f.eks. Lady Gaga, Sia, Hozier, Adele, Aretha Franklin, Sting, Sanne Salomonsen og mange flere. I juletiden er der naturligvis ekstra fokus på stemning og guldglitter, så til årets juleshow der er kommet en håndfuld spritnye smukke julesange på banen - blandt andet fra nylige julekalendre.

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Pop'n Souls Rytmiske Julekoncert 2019 billetter på sale i øjeblikket.