Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Rigtige Mænd

  Rigtige Mænd

  Bliv fan ?

  Rigtige Mænd er anerkendt over det ganske land for at formidle TV-2's sange i en høj kvalitet. Med en overbevisende og stilren gengivelse af Steffen Brandts materiale, er Rigtige Mænd placeret blandt de allerbedste kopibands i Danmark.

  Rigtige Mænd er et anerkendt og respekteret orkester på den danske jamband scene. Bandet forstår at formidle tv2's sange i en høj kvalitet, og med en overbevisende spillestil har Rigtige Mænd i mere en 10 år været at finde blandt de bedste kopibands i Danmark.

  TV-2 har eksisteret siden 1981, og i dag fremstår bandet som en institution på den danske musikscene. Mange af tv-2's sange har udviklet sig til klassikere og haft stor indflydelse på dansk musik og kultur. tv-2 er stadig et af de mest populære livebands, og kræver egentlig ikke yderligere præsentation.

  Rigtige Mænd har igennem mere end 12 år spillet landet tyndt, og optrådt på mangen en livescene i dette land. De mange koncerter på spillesteder og på festivaler, til byfester og til firmafester, til bryllupper og andre private arrangementer, har gjort Rigtige Mænd til et af de mest garvede og professionelle jambands på markedet.

  Rigtige Mænd har ved flere lejligheder optrådt i TV. Blandt andet i programmet Go’ morgen Danmark. Rigtige Mænd har også spillet ekstranumre for det rigtige tv2-orkester i pumpehuset, og i 2008 var Rigtige Mænd at finde i Singapore hvor, de spillede koncert for de derboende udenlandsdanskere.

  Rigtige Mænd er:
  Jesper Valentin Holm: Trommer
  Øjvind Harkamp: Bas & kor
  Simon Kirk–Johansen: Guitar & kor
  Mads Haaber: Keyboards & saxofon
  Thomas Gammelgaard: Vokal, keybord & trombone

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Rigtige Mænd billetter på sale i øjeblikket.