Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Status på Covid-19-ramte arrangementer. Shackelton Trio

  Shackelton Trio

  Bliv fan ?

  Ofte omtalt som et af de hårdestarbejdende bands på scenen, vinder The Shackleton Trio betydelig britisk og international eksponering og bliver et efterspurgt navn på folkscenen. Trioen har været med i Mark Radcliffes Radio 2 Folk Show og BBC Radio 4 med ★★★★★ anmeldelser, en optræden på Cambridge Folk Festival's hovedscene sammen med en række britiske og europæiske festivaler og internationale ture.

  Shackleton Trio er Georgia Shackleton (violin, vokal), Aaren Bennett (guitar) og Nic Zuppardi (mandolin). Naturlige talenter fra folkemusikstraditionen, deres selvskrevne materiale blandes problemfrit med deres fantasifulde, men autentiske genbearbejdning af traditionelle folkemusikstandarder.

  Den unikke, karakteristiske sangskrivningsstil fra Georgia Shackleton kombineret med den pulserende instrumentale glans af Aaren Bennett, Nic Zuppardi og Georgias rene og originale stemme har udviklet sig og er modnet gennem to kritikerroste albums: The Dog Who Would Not Be Washed og Fen, Farm og Deadly Water.

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Shackelton Trio billetter på sale i øjeblikket.