Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Sims 4 Build Mode-workshop

  Sims 4 Build Mode-workshop

  Bliv fan ?

  Elsker du at spille Sims 4 og drømmer du om at designe fantastiske huse, der skiller sig ud fra mængden og passer lige præcis til din simmers behov? Eller er du en Sims 4 nybegynder, der bare gerne vil lære lidt mere om spillets byggefunktioner?

  Så er vores Sims 4 Build Mode-workshop helt sikkert noget for dig! Vi har delt dagen op i to hold: ét før middag for Sims-begyndere, der gerne vil lave basale færdigheder, og ét hold efter middag, der er for mere øvede Sims-gamere.


  Vi giver tips og tricks til, hvordan du anvender ægte arkitektoniske byggeprincipper i dit Sims-design. 

  Vi skaber rammerne for at du kan dele ud af dine fede idéer og erfaringer med andre Sims entusiaster

   

  Vi bruger Sims 4 til at gå på opdagelse i arkitekturens verden – og hvem ved, måske der gemmer sig en mester-arkitekt inde i dig?

   

  Spil på en Utzon-laptop eller medbring din egen

  Vi har otte Utzon-laptops, som I kan sidder to personer ved. Du må også gerne medbringe din egen laptop.

  Uanset hvilken måde du vil spille på, skal du købe en plads via links herunder.

   

  Sims 4 Build Mode for begyndere

  På vores begynderhold lærer du helt basalt om at bygge i Sims 4: Hvordan bruger man musen, hvad betyder de forskellige ikoner, osv. Du lærer også at tænke som en ægte arkitekt, når du skal designe din bygning: Hvordan placerer man rummene i forhold til hinanden og hvordan påvirker det beboernes liv? 

   

  Sims 4 Build Mode for øvede

  På vores øvet hold skaber vi byggedesigns i fællesskab. Her arbejder vi med forskellige temaer, såsom Tiny House, Spøgelseshus, mm. og pitcher idéer for hinanden til hvordan et sådan hus kan se ud. 

  Du lærer at tænke som en ægte arkitekt, når du skal designe en bygning: Hvilken type hus (etplans, halvandenplans, toplans, etagehus) passer til temaet, til bygningssitet og til beboernes behov. Hvilke funktioner skal huset have, hvordan inddeles og placeres rummene i forhold til hinanden, og hvordan påvirker det alt sammen beboernes liv? Materialevalg og farver, osv. osv. Du lærer om arkitektoniske byggeprincipper og hvordan man kan anvende dem i Sims. Og du lærer at bruge Sims 4 Build Mode cheats for at skabe unikke byggedesigns. 

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Sims 4 Build Mode-workshop billetter på sale i øjeblikket.