Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Sommerfest i Faaborg

  Sommerfest i Faaborg

  Bliv fan ?

  Sensommeren byder på god musik på havnen i Faaborg, når Vores Faaborg & Egn, Faaborg-Midtfyn Kommune og EventC inviterer til sommerfester med Queen Machine, Poul Krebs og Dorthe Gerlach.

  Glæd jer til hygge med vennerne, god mad, kolde drikke, masser af hits og en fantastisk fest!

  Fredag den 17. september:
  Queen Machine

  I over ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum i ind- og udland med storslåede og medrivende koncertoplevelser.

  Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af hits er lang, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine, der både musikalsk og visuelt leverer varen.

  Væbnet med masser af spillelyst og en dedikation til konstant forbedring spiller Queen Machine udsolgte koncerter over hele landet. Deres kærlighed og respekt for Queens musik skinner igennem, når de går på scenen med den storsyngende Bjarke Baisner i front, som uden sammenligning er Danmarks bedste, ja måske hele Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury.

  Support Nicklas Ejby
  Nicklas Ejby varmer op med de største hits fra 60’erne og frem. Heriblandt The Beatles, Rasmus Seebach, Kim Larsen/Gasolin, Melodi Grand Prix, Creedence Clearwater Revival, Thomas Helmig, Malurt, Poul Krebs, Tones And I og mange mange flere. 

  Program fredag:

  18.00 Pladsen åbner

  19.00 Nicklas Ejby

  20.30 Queen Machine

  22.00 Tak for i aften

  Lørdag den 18. september:
  Poul Krebs & Dorthe Gerlach

  Poul Krebs
  En af dansk poprocks bedste iagttagere”, har BT kaldt ham. Jyllands Posten har skrevet om ”...en troværdig og ligefrem kunstner i særklasse” – mens Gaffa har karakteriseret Poul Krebs som ”en ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer.

   

  Gennem karrieren har Poul Krebs altid været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier, fra den rejse igennem livet, der i hans tilfælde ikke altid er gået af den lige vej. En rejse der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere – og som undervejs har udmøntet sig i albums som ”Små Sensationer”,”Kosmorama”, ”Forbandede Vidunderlige Tøs”, ”Fri Som Et Forår”,”Morgendagens Tåber”, ”På En God Dag”, ”Asfalt og senest ”Maleren og delfinerne på bugten”. Det nye udspil gik direkte ind som #1 på listen over de mest solgte udgivelser i Danmark – og blev af BT kaldt for ”Et af Krebs’ bedste album”. Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, har spillet mere end 1000 koncerter og har efterhånden udgivet 24 albums (alt iberegnet), tilsammen solgt i langt over 1 million eksemplarer

  Dorthe Gerlach

  Dorthe Gerlachs stemme gemmer der sig tusinde og atter tusinde af historier. Med en enestående klang og et ukueligt nærvær, formår hun altid at tage dig med på en musikalsk rejse af dimensioner. Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach som soloartist spiller op til dans fra sit helt eget ståsted. Her finder du det stille og sårbare – men også det store og buldrende. Alt sammen udfoldet gennem et veldrejet og dansk sprog. I et univers af halvelektronisk melankopop leverer den karismatiske sangerinde altid en energisk og tryllebindende performance, som sætter sig fast i mindekartoteket. Med en jordbunden og humoristisk jargon er Dorthe Gerlach en ærlig historiefortæller, som ikke er bange for at give noget afsig selv i mødet med musikken og sit publikum. I mere end 20 år har Dorthe Gerlach udgjort den ene halvdel af den ambitiøse duo HUSH, som er leveringsdygtige i eftertænksomt og nærværende country-pop.


  Support Nicklas Ejby
  Nicklas Ejby varmer op med de største hits fra 60’erne og frem. Heriblandt The Beatles, Rasmus Seebach, Kim Larsen/Gasolin, Melodi Grand Prix, Creedence Clearwater Revival, Thomas Helmig, Malurt, Poul Krebs, Tones And I og mange mange flere. 

  Program lørdag:

  17.00 Pladsen åbner

  18.00 Nicklas Ejby

  20.00 Dorthe Gerlach

  21.00 Poul Krebs

  22.00 Tak for i aften

  Glæd dig til et par dejlige aftener på havnen i Faaborg!

  Mad og drikke må ikke medbringes, men kan købes på pladsen.

  Koncerterne sælges stående, men vi overholder naturligvis de til enhver tid gældende retningslinjer for Covid-19, så der kan derfor komme ændringer.


  Sommerfesten er arrangeret af Vores Faaborg & Egn og EventC

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Sommerfest i Faaborg billetter på sale i øjeblikket.