Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Sommerfest på Knaplund Destilleri

  Sommerfest på Knaplund Destilleri

  Bliv fan ?

  Knaplund Destilleri inviterer til sommerfest i de skønne omgivelser på den jyske hede fredag den 30. juli 2021.

  Glæd jer til hygge med vennerne og en som altid fantastisk koncert med Johnny Madsen Band. Det bliver en hyggelig aften under åben himmel og med god mad, kolde drikke og masser af gudsbenådet rock'n'roll!

  Smagning
  Du kan vælge at komme til Gin/Whiskey/Moonshine og Cocktails Smagning allerede kl. 16.30.
  Smagningen foregår i vores nye store telt, tager ca. en time og er incl. min. 6 smagninger og 3 cocktails.
  Dette skal tilkøbes - pris kr. 175.

  Overnatning
  Ønsker du at overnatte på Knaplund Destilleri kan det bookes på 31903450 eller info@knaplund.dk

  Johnny Madsen Band
  …når det gælder gudsbenådet rock'n'roll, så når ingen andre den vestjyske verdensmand til
  sokkeholderne i det her land. (Gaffa, 5 stjernet liveanmeldelse).

  Firemandsforetagendet, der går under navnet Johnny Madsen Band, er atter klar til at indtage sommeren med en velgørende omgang beske ballader, blå blues og bersærker boogie. Og som de fleste ved, så kan man ikke blive træt af Madsen-band, fordi klassisk rock’n’roll simpelthen er tidløs, når den bliver spillet med hjerte, nerve og overskud.

  Et godt sted at starte i den lange, brogede og altid svært underholdende historie om Johnny Madsen, er ved det måske mest specielle debutalbum der nogensinde er udkommet i Danmark. ”De Tørre Er De Best…. Men Våde Er De Flest” var den lange og ikke specielt mundrette titel på denne 1982-udgivelse. Albummet solgte dengang mindre end 500 eksemplarer – og det lå ikke ligefrem i kortene, at det her altså var en slags grundsten i en særdeles langvarig karriere indenfor rytmisk musik. Men albummet rummede perler som ”Æ Kør O Æ Motorvej” og ”Æ Møt Her Te´ En Bal”, sange der senere skulle vise sig at være ret uopslidelige og et par glimrende undskyldninger for at gøre musikken til en levevej. Sidenhen er det blevet til en lang række andre gode udgivelser fra Johnny Madsen – med højdepunkter som bl.a. ”Chinatown, Yellow Moon og Den Sorte Fugl” (1987), det store gennembrudsalbum ”Udenfor Sæsonen” (1988), livealbummet ”Halgal, Halbal” (1982), ”Checkpoint Charlie” (1991) og ”Regnmanden” (2003). En overordentlig god introduktion til hele værket får man på den omfattende opsamling ”De tørre og de bedste” fra 2007.

  Support Dr. Diesel
  Go’ gammeldags rock’n roll, krydret med danske hits! Dr. Diesel har spillet som opvarmningsband for bl.a. Suzi Quatro, Sweet og Slade. Musikstilen rummer fede hits lige fra John Mogensen til AC/DC. Bandet har eksisteret i næsten 25 år og har spillet både på festivaler, mctræf, amerikanerbiltræf og til private fester!

  Program:
  16.30 Gin/Whiskey/Moonshine og Cocktails smagning (tilkøb 175 kr)
  17.00 Knaplund åbner koncertpladsen med          barer og madboder - bl.a. Pagoden
  18.00 Dr. Diesel
  20.00 Johnny Madsen Band
  21.30 Dr. Diesel
  22.30 Tak for i aften

  Mad og drikke må ikke medbringes, men kan købes på pladsen.

  Koncerterne sælges stående, men vi overholder naturligvis de til enhver tid gældende retningslinjer for Covid-19, så der kan derfor komme ændringer.

  Handicappede med gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicapforbund kan gratis medbringe en ledsager. Bestil din handicapbillet inkl. ledsager herunder. Bemærk at du skal vise gyldigt ledsagerkort i indgangen sammen med billetten.


  Sommerfesten er arrangeret af Knaplund Destilleri og EventC

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Sommerfest på Knaplund Destilleri billetter på sale i øjeblikket.