Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Sommerfest ved Fiskehuset Bogense

  Sommerfest ved Fiskehuset Bogense

  Bliv fan ?

  Glæd dig til hygge med vennerne under åben himmel, god mad, kolde drikke og masser af god musik. 

  Fredag kommer Dodo & The Dodo's forbi og spiller hits du kan synge med på. Lørdag kommer både Poul Krebs og Dorthe Gerlach og giver koncerter på havnen.

  Fredag
  Dodo & The Dodo’s

  Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden. Bandet har dermed opnået noget helt specielt. De er blevet voksne, uden at de har mistet deres aktualitet.
   
  Dodo & The Dodos er en af dansk pops ypperste ambassadører, og med hits nok til mere end et band, drager de hen over efteråret og vinteren på tour, hvor de besøger en masse danske spillesteder. Bandet, som har stået på snart alle scener i Danmark glæder sig til endnu en gang at spille alle deres hits for deres feststemte publikum

  Support Nicklas Ejby
  Nicklas Ejby varmer op med de største hits fra 60’erne og frem. Heriblandt The Beatles, Rasmus Seebach, Kim Larsen/Gasolin, Melodi Grand Prix, Creedence Clearwater Revival, Thomas Helmig, Malurt, Poul Krebs, Tones And I og mange mange flere. 

  Program fredag:
  17.00 Fiskehuset Bogense åbner pladsen
  18.00 Nicklas Ejby
  19.30 Dodo & The Dodo’s
  21.00 Tak for i aften

  Lørdag
  Poul Krebs

  En af dansk poprocks bedste iagttagere”, har BT kaldt ham. Jyllands Posten har skrevet om ”...en troværdig og ligefrem kunstner i særklasse” – mens Gaffa har karakteriseret Poul Krebs som ”en ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer.
   
  ”Gennem karrieren har Poul Krebs altid været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier, fra den rejse igennem livet, der i hans tilfælde ikke altid er gået af den lige vej. En rejse der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere – og som undervejs har udmøntet sig i albums som ”Små Sensationer”,”Kosmorama”, ”Forbandede Vidunderlige Tøs”, ”Fri Som Et Forår”,”Morgendagens Tåber”, ”På En God Dag”, ”Asfalt og senest ”Maleren og delfinerne på bugten”. Det nye udspil gik direkte ind som #1 på listen over de mest solgte udgivelser i Danmark – og blev af BT kaldt for ”Et af Krebs’ bedste album”. Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, har spillet mere end 1000 koncerter og har efterhånden udgivet 24 albums (alt iberegnet),tilsammen solgt i langt over 1 million eksemplarer

  Dorthe Gerlach
  Dorthe Gerlachs stemme gemmer der sig tusinde og atter tusinde af historier. Med en enestående klang og et ukueligt nærvær, formår hun altid at tage dig med på en musikalsk rejse af dimensioner. Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach som soloartist spiller op til dans fra sit helt eget ståsted. Her finder du det stille og sårbare – men også det store og buldrende. Alt sammen udfoldet gennem et veldrejet og dansk sprog. I et univers af halvelektronisk melankopop leverer den karismatiske sangerinde altid en energisk og tryllebindende performance, som sætter sig fast i mindekartoteket. Med en jordbunden og humoristisk jargon er Dorthe Gerlach en ærlig historiefortæller, som ikke er bange for at give noget afsig selv i mødet med musikken og sit publikum. I mere end 20 år har Dorthe Gerlach udgjort den ene halvdel af den ambitiøse duo HUSH, som er leveringsdygtige i eftertænksomt og nærværende country-pop.

  Support Nicklas Ejby
  Nicklas Ejby varmer op med de største hits fra 60’erne og frem. Heriblandt The Beatles, Rasmus Seebach, Kim Larsen/Gasolin, Melodi Grand Prix, Creedence Clearwater Revival, Thomas Helmig, Malurt, Poul Krebs, Tones And I og mange mange flere. 

  Program lørdag:
  17.00 Fiskehuset Bogense åbner pladsen
  18.00 Nicklas Ejby
  20.00 Dorthe Gerlach
  21.00 Poul Krebs
  22.00 Tak for i aften

  Glæd dig til nogen dejlige dage på havnen i Bogense!

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Sommerfest ved Fiskehuset Bogense billetter på sale i øjeblikket.