Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Status på Covid-19-ramte arrangementer. Soul Academy feat. Bobo Moreno & Nis Pedersen

  Soul Academy feat. Bobo Moreno & Nis Pedersen

  Bliv fan ?

  Bobo Moreno og Nis Pedersen: vokal
  Otto Sidenius: orgel, keys
  Troels Skovgaard: guitar
  Jon Bruland: bas
  Morten Sidenius: trommer

  Så har Giant Steps linet op til en vaskeægte soulfest med to af Danmarks bedste sangere.

  Med andre ord er man til en god gang gedigen funky soul og rythm & blues som den Otis Redding, Wilson Pickett, James Brown, Ray Charles og et hav af andre fantastiske amerikanske kunstnere tog sig kærligt af sidst i 50’erne og 60’erne, må koncerten denne lørdag eftermiddag så absolut være et must. 

  Et stjernehold står klar til at gi' publikum hele armen. Bobo Moreno, der vel nærmest er verdensberømt i Danmark, har siden 80'erne optrådt i et utal af sammenhænge fra Sanne Salomonsen over D:A:D til Radioens Big Band og ikke mindst i selskab med Bo Stief og Ole Kock Hansen. Nis Pedersen har stået på nogle af landets største scener sammen med navne som bl.a. Caroline Henderson, Steen Jørgensen og Kira Skov samt medvirket i flere teaterkoncerter. 

  Bag de to frontfigurer befinder sig 4 solide musikere, der alle kan se tilbage på en lang musikkarriere, hvor de har spillet med en stribe kendte danske solister og grupper, f.eks.  Anne Linnet, Alberte Winding, Eran D.D., Ørkenens Sønner og mange andre.

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Soul Academy feat. Bobo Moreno & Nis Pedersen billetter på sale i øjeblikket.