Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Steffen Jensen

  Steffen Jensen

  Bliv fan ?

  KORRESPONDENT I VERDENS BRÆNDPUNKTER

  Et job som korrespondent er ikke for alle. To dage er aldrig ens og man skal altid være forberedt på pludselige ændringer i omverdenen. TV2-korrespondent Steffen Jensen har oplevet mere end de fleste.


  Glæd dig til et spændende foredrag, som giver et unikt indblik i de mange opelevelser.

  Steffen Jensen vil fortælle om sine meget personlige oplevelser med Mellemøstens komplicerede sammenhænge og fantastisk fascinerende forhold. Foredraget handler både om Israel-Palæstinakonflikten og om forholdene i resten af Mellemøsten og den arabiske verden, samt om livet som udenrigskorrespondent og hvordan det er at dække krige og konflikter.

  "Sandheden er krigens første offer", siger man.

  Alle har deres helt egen version af virkeligheden, og side om side eksisterer forskellige udgaver af historien, som gensidigt udelukker hinanden. Her er løgnen ofte så meget en del af folks virkelighedsopfattelse, at den alene derfor bliver sand, blot fordi folk tror nok på den.

  Steffen Jensen, som i dag bor i Jerusalem, er uddannet journalist og har siden 1988 været Mellemøstkorrespondent for TV2/Danmark.Har undervist på Danmarks Journalisthøjskole i Århus om arbejdet som journalist i krigs- og krisezoner og skrevet mange bøger om bl.a. Mellemøsten og hans store passion for fotografering.

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Steffen Jensen billetter på sale i øjeblikket.