Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Status på Covid-19-ramte arrangementer. The White Album

  The White Album

  Bliv fan ?

  De skæggede sangere og guitarister i The White Album søger ind til den kerne, der samlede dem: Nærværende nordisk folk spillet af tre humørfyldte venner. Det sker på et spillested nær dig.

  Melodier, klangen af tre stemmer og klare sange om det jævne livs fortrædeligheder kommer i fokus, når The White Album gennem efteråret besøger en række af landets fine spillesteder.

  For hvor trioen tidligere har haft følgeskab af en eller flere supplerende musikere, lader de denne gang deres treenighed stå alene på scenen. Den intimitet trækker en tråd tilbage til The White Albums fødsel, da Claus Arvad, Jakob Eilsø og Frederik Vedersø satte hinanden i stævne i et sommerhus i 2011 for at skrive sange, der stod stærkt uden stor produktion.

  "Man kan forvente vokalharmonier og nordisk folk. Personlige sange om skænderier og livskriser fra mænd og fædre lige i slipstrømmen af deres bedste alder. Det hele naturligvis krydret med lamme vitser, pinlige anekdoter og utidig pjat,” siger Jakob Eilsø.

  Men selv i denne enkle opsætning kommer turnéen til at vise nye sider af et band, der hidtil har været centreret om tre mand med hver en akustisk guitar.

  Billetter

  fre 07 maj 2021 20:00

  Spillestedet Harders, Svendborg

  Køb billet

  lør 12 jun 2021 19:45

  Ollerup Forsamlingshus, Vester Skerninge

  The White Album på Olferts!

  Køb billet