Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Tobias Rahim

  Tobias Rahim

  Bliv fan ?

  Tobias Rahim er nyere tids største gennembrud på den danske musikscene med millioner af streams, fornemme priser og udsolgte koncerter på stribe – et folkeligt gennembrud, uden at gå på kompromis med sin helt egen grænsesøgende verden.

  100 dage! Så længe toppede ’Stor Mand’ hitlisten på Spotify. Og da den historiske rekord endelig blev brudt, var det ingen ringere end Tobias Rahim selv, der overhalede, ja, sig selv.

  2021 blev gennembruddet – og tilmed et af de største i nyere tid – for en, på alle måder, særegen kunstner som på sensationel vis, har formået at skabe sit helt eget personlige frirum med plads til tabuer, politiske budskaber, sex, følelser og grænsesøgende, poetisk lyrik og blive mainstream og folkelig på én og samme tid.

  ’Stor Mand’ har været uundgåelig på radiobølgerne, hvor Tobias Rahim og kompagnonen, Andreas Odbjerg, har indtaget førstepladsen i 11 imponerende uger! Og læg dertil hele 14 uger som #1 på den officielle danske hitliste, mere end 24 millioner og dobbelt-Platin. Tobias Rahim er også blevet hyldet af folket med prestigefyldte publikumspriser som P3 Lytterhittet samt Årets Hit og Årets Nye Navn ved Zulu Awards 2022. Dette forår, kunne Tobias Rahim følge op på succesen og drage på en fuldstændig udsolgt Danmarks-turné – med ekstra-shows i både Aarhus og København.

  Den spæde begyndelse med sange som ’Costa Del Sol Til København’ og ’Jesus’, vidnede hurtigt om en artist, man ikke bare kan sætte i bås. Og senest, har Tobias Rahim velsignet moderlandet med endnu et monsterhit på singlen, ’Mucki Bar’, da den rundede mere end 150.000 streams på et enkelt døgn og indtil videre har 5 uger som nummer et på hitlisten.

  Danmark har ganske enkelt forelsket sig hovedkulds i Tobias Rahim og hans farverige, utilregnelige verden, hvor man jo altid kan forsøge at regne den ud, men kun kan vide sig sikker på én ting: at overskægget står knivskarpt!

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Tobias Rahim billetter på sale i øjeblikket.