Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Tom Bjerg Band

  Tom Bjerg Band

  Bliv fan ?

  Dansksproget hverdagsmelankoli med et stille stik til småborgerligheden og et ønske om kulør på tilværelsen...
  Tom Bjerg er sanger/sangskriver, -teksterne er personlige og nærværende betragtninger om livet og de udfordringer der følger med..

  I sidste halvdel af 90érne og starten af 00érne var Tom B forsanger og sangskriver i bandet "Steric", som i 2000 vandt DM i Rock. I 2007 forlod han bandet og basen i København for at søge lykken (og den friske luft) på sydfyn. Sangskrivningen blev på dansk og arrangementer og produktioner er siden blevet til i hjemmestudiet i baghaven.

  I lokalmiljøet omkring Svendborg fandt han i 2018 nye legekammerater - Trommeslageren Mads Stephensen, som også er manden bag pladeselskabet "Sorte Plader" og musikprofilen på Spillestedet Harders. Pianist og producer Peter Kohlmetz Møller, fra bla. Then Eclectic Moniker og Thøger Dixgaard. Bassisten Anders Thambo rasmussen, ligeledes The Eclectic Moniker og musikunderviser på Oureskolerne. Trine Lund Sørensen, multimusiker og underviser på Humble musikefterskole. Sammen arbejdet dette stærke hold på at Toms sange blir lækre og velproducerede, såvel live som på indspilninger.

  Holdet her har produceret et album sammen med produceren Kristian Thomsen. Albummet blir udgivet sidst i August 2020 - 2 Singler ude nu - “Hurtigt ud Hurtigt hjem” og “Timer nok” som er i rotation hos DR-P5

  Billetter

  tor 27 maj 2021 20:00

  Spillestedet Harders, Svendborg

  Tom Bjerg

  Køb billet